De omgeving: aan de Lek, uniek en centraal.

De locatie van Nieuwe Haven is uniek: wie heeft er nu een jachthaven als buurman? Gelegen op de dijk, met uitzicht over de Lek en centraal in Streefkerk.

In Streefkerk zijn de mensen door het dorpsleven aan elkaar verbonden. Streefkerk heeft bovengemiddeld veel voorzieningen. Namelijk een supermarkt, scholen, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, winkels, de kapper, het café, een jachthaven en een uitmuntend restaurant. Daarnaast zijn er verschillende sportverenigingen, die bovendien een sterk verbindende factor vormen binnen het dorp. En rondom Streefkerk zijn er tal van boeren die hun producten verkopen zoals groente, fruit en kaas. 

De locatie Nieuwe Haven is uniek

Molens van Kinderdijk

Direct buiten de dorpsgrenzen heeft de omgeving ook veel fraais te bieden. De Molens van Kinderdijk zijn om de hoek, de Alblasserwaard is een prachtige polder met tal van mogelijkheden voor ontspanning en vermaak en aan de overkant van de Lek is bijvoorbeeld ‘Zilverstad’ Schoonhoven een bezienswaardigheid.

Dordrecht, Gorinchem & Rotterdam

Wanneer we de cirkel breder trekken, zijn steden als Dordrecht en Gorinchem nabij en is ook de afstand naar Rotterdam eenvoudig te overbruggen. Uitvalswegen als de A15, A16 en A27 ontsluiten de Randstad en Noord-Brabant. Ten slotte speciale aandacht voor de Lekdijk, waar je van Kinderdijk tot en met Vianen de mooi meanderende Lek aan je zijde vindt!

Interesse?

Neem contact op met de makelaar.