De Admiraal: Herenhuizen aan de Nieuwe Haven
Gerard Kentie  -  Projectontwikkelaar

Nieuwbouwproject Nieuwe Haven in Streefkerk steunt op een aantal zeer fraaie en onderscheidende kenmerken. De unieke locatie, aan de Lek! Maar bijvoorbeeld ook de brede variatie in woningaanbod én het dorpse karakter. Gerard Kentie van projectontwikkelaar Blokland Bouwpartners laat in deze blog zijn licht schijnen over De Admiraal: vier statige herenhuizen.

Wellicht is ‘flexibiliteit’ het beste woord wat ik kan gebruiken voor de omschrijving van deze herenhuizen. Bij de ontwikkeling hebben we bewust gekozen voor een bijzondere indeling.

Bijzondere locatie, bijzondere woningen

Die indeling, met het woongedeelte op de eerste verdieping en tevens tuinniveau, biedt bijvoorbeeld ondernemers de kans op de begane grond kantoor aan huis te houden. Maar u kunt ook kiezen voor een extra slaapkamer en badkamer. De mogelijkheid is in elk geval aanwezig wonen en werken gescheiden te houden. Daarmee geven we invulling aan ons uitgangspunt voor de Nieuwe Haven: deze bijzondere locatie verdient bijzondere woningen!

Stoere en industriële uitstraling

Werken aan huis is een moderne ontwikkeling waarbij we willen aansluiten met De Admiraal. Anderzijds is het ontwerp van de woningen een knipoog naar het plaatselijke verleden. Dat ziet u bijvoorbeeld terug in het gebruik van materialen. Metselwerk met mooie bakstenen, die net afwijken van de andere panden, maar wel aansluiten bij het totale concept. Dat concept wordt verder gekenmerkt door een stoere en industriële uitstraling.

In het oog springende topgevels

Met de woonkamer en keuken op tuinniveau heeft u fantastisch uitzicht over de rivier of de polder. Een ander gevolg van onze bijzondere opzet is de grote lichtinval door lengte en breedte van de woningen ‘om te draaien’. Onderscheidend in de verschijningsvorm zijn bovendien de in het oog springende topgevels en daken. Zo wordt ruimte gecreëerd naar de andere delen van de Nieuwe Haven en doorbreken we het typische karakter van rijwoningen.

Privacy gewaarborgd

De Admiraal bestaat uit drie verdiepingen. Op de bovenste verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer, een berging en de technische ruimte. De huizen combineren de ruimte van een grondgebonden woning met voordelen van een appartement. De auto parkeert u binnen, in de parkeergarage onder de woningen. Dat betekent niet krabben in de winter en geen oververhitte auto in de zomer. Over zomer gesproken: De Admiraal heeft een ruime en onderhoudsarme achtertuin. De Cortenstalen bakken zorgen samen met de beplanting voor een duidelijke kadering, waarin uw privacy gewaarborgd is.

Unknown

Uniek plan

De flexibiliteit van De Admiraal is een voorbeeld voor heel de Nieuwe Haven. We laten de dorpse en speelse eigenschappen van Streefkerk terugkeren, maar halen ook het stadsbeeld binnen door de verdeling in blokken. Kortom: Nieuwe Haven is een uniek plan, kwaliteit is het uitgangspunt en De Admiraal is daar een sprekend voorbeeld van!

Bent u door de blog van Gerard Kentie geïnteresseerd geraakt in het flexibele en originele herenhuis De Admiraal? Of wilt u aanvullende informatie over ons unieke nieuwbouwproject Nieuwe Haven, aan de Lek in Streefkerk?  

Interesse?

Neem contact op met de makelaar.